Gevelrenovatie Heindonk | Gevelbekleding Heindonk

Gevelrenovatie | Gevelbekleding | Heindonk

Pinguin Isolatie is specialist in gevelwerken zoals gevelbekleding & gevelrenovatie. Wij zijn o.a. actief in regio Heindonk.

Gevelbekleding Heindonk

Gevelbekleding Heindonk: gaat u bouwen in regio Heindonk? Pinguin Isolatie heeft al meer dan 20 jaar ervaring met bouwprojecten. In al die jaren hebben we reeds tal van soorten gevelbekleding geplaatst bij woningen. We zijn dan ook de aangewezen partner als u op zoek bent naar een aannemer voor gevelbekleding: betrouwbaar, jaren ervaring & altijd scherpe prijzen.

Gevelrenovatie Heindonk

Gevelrenovatie Heindonk: denkt u aan een gevelrenovatie? Is de gevel van uw woning in slechte staat? Heeft u een woning waarvan de gevel nog niet is geïsoleerd? Denkt u er aan om uw ramen & gevel te vervangen?

Gevelrenovatie Heindonk: ook bij een gevelrenovatie kunnen we alle soorten gevelmaterialen aanbieden. Een gevelrenovatie kan uiteraard met of zonder isolatie. Voor een gevelrenovatie met isolatie van de buitenmuren komt u in aanmerking voor een energiepremie via uw netbeheerder. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen. We assisteren u met plezier met de aanvraag hiervan.

Combinatie van verschillende materialen

Bij grotere oppervlakken van de gevel of om bepaalde accenten te leggen kan u ook overwegen om een combinatie van materialen te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld:

  • Sierpleister in twee kleuren
  • Sierpleister/sidings
  • Sierpleister/steenstrips

Wij verlenen gratis advies in de keuze wat betreft de materialen. We werken samen met onze interne architect om u de beste keuze te helpen maken bij de keuze van de materialen.

Gratis advies

Mogelijk zit u nog met vragen: Welke materialen kies ik best? Zijn er bepaalde materialen meer geschikt i.c.m. isolatie? Duurzaamheid? Prijzen? Contacteer ons vrijblijvend voor een meer informatie of een afspraak.

Gevelrenovatie & gevelbekleding Heindonk:

Houten gevelbekleding
Crepi of gevelbepleistering
Eternit sidings
Vezelcement panelen
Steentrips
Natuursteen
Leien gevelbekleding

gevelwerken
Eternit sidings
gevelbepleistering, crepi

Vragen? Prijsofferte?
Afspraak maken?

    OFFERTE