Dakisolatie Ranst | Gevelisolatie Ranst

Dakisolatie | Zolderisolatie | Gevelisolatie | Ranst

Pinguin Isolatie staat garant voor perfect uitgevoerde isolatiewerken: dakisolatie, zolderisolatie & gevelisolatie. Wij zijn o.a. actief in regio Ranst.

Premies dakisolatie, zolderisolatie & gevelisolatie

Voor dakisolatie, zolderisolatie en gevelisolatie die u laat uitvoeren door een erkend aannemer krijgt u in bepaalde gevallen extra premies. Bovendien is er ook nog een btw voordeel van 6% i.p.v. 21% mogelijk. Wij verzorgen het administratie gedeelte voor premieaanvragen en assisteren u bij de aanvraag van eventuele bouwvergunning in regio Ranst.

Over ons

Een familiebedrijf met jaren ervaring in de bouwsector.

Wij werden geselecteerd door de stad Mechelen (2014) en Vlaams –Brabant (2016) als dé aannemer voor de samenaankoopacties van dakisolatie en voor het isoleren van platte daken en voor isolatiewerken bij de NMBS.

Ruime ervaring in isoleren dus!

Dakisolatie Ranst

Dakisolatie Ranst: denkt u aan dakisolatie of zolderisolatie? Via uw dak gaat 25% van alle warmte in uw woning verloren. Dat is best veel. Aangezien warmte stijgt, is het ook vanzelfsprekend dat dakisolatie of zolderisolatie één van de beste vormen van isolatie is die u kan u doen.

Een hellend dak isoleren doen we door de isolatie aan te brengen tussen de kepers en/of de spanten of op de bestaande dakstructuur. Een dak isoleren van binnenuit heeft als voordeel dat de dakbedekking onaangeroerd kan blijven.

Een plat dak isoleren doen we door de isolatie te plaatsen tussen de balken onder het dakbeschot.

Correct uitgevoerde dakisolatie Ranst

Dakisolatie Ranst: dakisolatie of zolderisolatie van binnenuit is niet geregeld door simpelweg wat isolatiemateriaal te plaatsen. Je moet bij dakisolatie of zolderisolatie namelijk steeds op mogelijke vochtproblemen letten, want vocht kan een erg negatieve invloed hebben op de isolatiewaarde van het materiaal.

Prijs dakisolatie Ranst

De prijs van dakisolatie & zolderisolatie hangt af van de te isoleren oppervlakte, het gekozen isolatiemateriaal en de moeilijkheidsgraad van de werken. Uiteraard adviseren we u graag vrijblijvend. Contacteer ons voor meer informatie.

gevelisolatie

Gevelisolatie Ranst

Gevelisolatie Ranst: bij nieuwbouw zal u vanzelfsprekend kiezen voor gevelisolatie, maar ook wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een gevelrenovatie of als u nieuwe ramen wilt, is dit een uitgelezen kans voor gevelisolatie te plaatsen.

Gevelisolatie Ranst werkwijze

Bij een gevelrenovatie of gevelisolatie wordt de buitenmuur bekleed met isolatiemateriaal en daarboven komt dan nieuwe gevelbekleding naar uw keuze: gevelbepleistering of crepi, steentrips, sidings, hout of een combinatie van deze materialen.

Deze methode van gevelisolatie kan snel plaatsvinden omdat er geen verbrede fundering gemaakt moet worden. Ook de ramen mogen al geplaatst zijn. Ideale omstandigheden dus.

Prijs gevelisolatie Ranst

De prijs van gevelisolatie is eveneens afhankelijk van een aantal factoren. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Vragen? Prijsofferte?
Afspraak maken?

  Zijn er premies voor u mogelijk?

  Isolatie premies

  De overheid wil dat elke woning zo goed mogelijk geïsoleerd is en in het kader daarvan zijn er tal van premies voor isolatiewerken tot een verlaging van het btw tarief mogelijk. Hieronder krijgt u van ons een duidelijk overzicht.

  Isolatiewerken via Pinguin Isolatie

  Als u isolatiewerken wilt laten uitvoeren dan kan dit vanzelfsprekend via ons gebeuren. Als u kiest voor ons als uw partner om uw woning te isoleren, dan staan wij u bij van A tot Z. D.w.z. dat wij u professioneel adviseren over alle mogelijkheden, materialen en prijzen. Daarnaast verzorgen wij het administratie gedeelte voor premieaanvragen en assisteren u bij de aanvraag van de bouwvergunning bij bijvoorbeeld gevelafwerking.

  Zelf uitvoeren of laten uitvoeren?

  Bepaalde isolatiewerken zoals zolderisolatie werden vroeger wel eens zelf uitgevoerd door mensen, maar vandaag is het interessanter om zolderisolatie, of welke isolatiewerken dan ook, te laten uitvoeren door een erkend aannemer. De voordelen zijn simpelweg te groot. Door de premies is het nl. goedkoper en u bent 100% zeker van een correcte plaatsing.

  Contacteer ons dus voor meer informatie omtrent uw woning of gebouw. We maken dan graag tijd voor een vrijblijvend gesprek en offerte op maat.

  Overzicht premies isolatie

  Premies zolderisolatie & zoldervloerisolatie

  De overheid wil dat elke woning tegen 2020 voorzien is van dakisolatie, zolderisolatie of zoldervloerisolatie. Om dit te stimuleren zijn er bepaalde premies mogelijk. Hieronder geven we u een duidelijk overzicht.


  1. Isolatiepremie via uw netbeheerder

  Voor zolderisolatie of zoldervloerisolatie krijgt u via uw netbeheerder (EANDIS of INFRAX) eveneens een premie in vele gevallen:

  http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premie-van-de-netbeheerder-voor-dakisolatie-zoldervloerisolatie-een-woning-appartement


  2. Gemeentelijke of provinciale premie

  In bepaalde gemeenten krijgt u nog een extra premie. Om te zien of u in aanmerking komt, kan u volgende website gebruiken:

  http://www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule


  3. Verbeteringspremie

  Voor verbouwingswerken om overbewoning te verhelpen krijgt u 50% van het bedrag van de voorgelegde facturen (inclusief btw). De premie bedraagt minimaal 600 euro en maximaal 1.250 euro.

  U kunt de verbeteringspremie aanvragen als bewoner of als verhuurder. Om een verbeteringspremie te kunnen krijgen, moet uw woning minstens 25 jaar oud zijn en mag uw inkomen niet hoger zijn dan een vastgelegd bedrag.

  http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/vlaamse-verbeteringspremie

  Gevelisolatie | Buitenmuren isoleren

  Ook voor gevelisolatie en muurisolatie (buitenmuren) kan u aanspraak maken op een bepaalde premies.


  1. Premie via uw netbeheerder

  Je buitenmuren isoleren geeft je recht op een isolatiepremie van 15 euro/m². Het isolatiemateriaal moet een minimale Rd-waarde van 3 m²K/W hebben.

  http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premie-van-de-netbeheerder-voor-na-isolatie-van-een-buitenmuur

  Binnengevelisolatie

  Voor binnengevelisolatie kan u aanspraak maken op een bepaalde premies. Het gaat om dezelfde voorwaarden en premiehoogte als de buitenmuren.


  1. Premie via uw netbeheerder

  Je buitenmuren isoleren geeft je recht op een isolatiepremie van 15 euro/m². Het isolatiemateriaal moet een minimale Rd-waarde van 3 m²K/W hebben.


  2. Verhoogde combinatiepremie via uw netbeheerder

  Als u investeert in volledig nieuwe ramen met hoogrendementsglas én na-isolatie van uw buitenmuren dan kan u kans maken op een verhoogde premie via uw netbeheerder.

  BTW tarief van 6% ipv 21%

  Als je zelf isolatiemateriaal aankoopt om je isolatie zelf te plaatsen, betaal je 21% btw. Laat je je isolatie plaatsen door ons als aannemer, dan mogen we het isolatiemateriaal en plaatsingskost aanrekenen aan 6% i.p.v. 21% btw.

  Je woning moet wel ouder dan 10 jaar zijn en de werken moeten uitgevoerd worden door een aannemer. Bovendien moet het gaat om een privéwoning, al mag ze maximaal voor de helft ook voor professionele doeleinden gebruikt worden.

  https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-voor-renovatie/btw-tarief-van-6-bij-renovatie-van-woningen

  OFFERTE