Dakisolatie Ruisbroek | Gevelisolatie Ruisbroek

Dakisolatie | Zolderisolatie | Gevelisolatie | Ruisbroek

Pinguin Isolatie staat garant voor perfect uitgevoerde isolatiewerken: dakisolatie, zolderisolatie & gevelisolatie. Wij zijn o.a. actief in regio Ruisbroek.

Premies dakisolatie, zolderisolatie & gevelisolatie

Voor dakisolatie, zolderisolatie en gevelisolatie die u laat uitvoeren door een erkend aannemer krijgt u in bepaalde gevallen extra premies. Bovendien is er ook nog een btw voordeel van 6% i.p.v. 21% mogelijk. Wij verzorgen het administratie gedeelte voor premieaanvragen en assisteren u bij de aanvraag van eventuele bouwvergunning in regio Ruisbroek.

Dakisolatie Ruisbroek

Dakisolatie Ruisbroek: denkt u aan dakisolatie of zolderisolatie? Via uw dak gaat 25% van alle warmte in uw woning verloren. Dat is best veel. Aangezien warmte stijgt, is het ook vanzelfsprekend dat dakisolatie of zolderisolatie één van de beste vormen van isolatie is die u kan u doen.

Een hellend dak isoleren doen we door de isolatie aan te brengen tussen de kepers en/of de spanten of op de bestaande dakstructuur. Een dak isoleren van binnenuit heeft als voordeel dat de dakbedekking onaangeroerd kan blijven.

Een plat dak isoleren doen we door de isolatie te plaatsen tussen de balken onder het dakbeschot.

Correct uitgevoerde dakisolatie Ruisbroek

Dakisolatie Ruisbroek: dakisolatie of zolderisolatie van binnenuit is niet geregeld door simpelweg wat isolatiemateriaal te plaatsen. Je moet bij dakisolatie of zolderisolatie namelijk steeds op mogelijke vochtproblemen letten, want vocht kan een erg negatieve invloed hebben op de isolatiewaarde van het materiaal.

Prijs dakisolatie Ruisbroek

De prijs van dakisolatie & zolderisolatie hangt af van de te isoleren oppervlakte, het gekozen isolatiemateriaal en de moeilijkheidsgraad van de werken. Uiteraard adviseren we u graag vrijblijvend. Contacteer ons voor meer informatie.

gevelisolatie

Gevelisolatie Ruisbroek

Gevelisolatie Ruisbroek: bij nieuwbouw zal u vanzelfsprekend kiezen voor gevelisolatie, maar ook wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een gevelrenovatie of als u nieuwe ramen wilt, is dit een uitgelezen kans voor gevelisolatie te plaatsen.

Gevelisolatie Ruisbroek werkwijze

Bij een gevelrenovatie of gevelisolatie wordt de buitenmuur bekleed met isolatiemateriaal en daarboven komt dan nieuwe gevelbekleding naar uw keuze: gevelbepleistering of crepi, steentrips, sidings, hout, …

Deze methode van gevelisolatie kan snel plaatsvinden omdat er geen verbrede fundering gemaakt moet worden. Ook de ramen mogen al geplaatst zijn. Ideale omstandigheden dus.

Prijs gevelisolatie Ruisbroek

De prijs van gevelisolatie is eveneens afhankelijk van een aantal factoren. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Vragen? Prijsofferte?
Afspraak maken?

    OFFERTE