Isoleren met cellulose

Isoleren met cellulose

Bij de meeste traditionele daken of zolders wordt meestal een combinatie van minerale wol en harde pur platen toegepast. Dit komt omdat er tussen de balken ruimte is voor minerale wol – de dikte van deze eerste laag is meestal niet voldoende – zodat een tweede isolatie in vorm van harde platen bovenop de eerste wordt geplaatst. Via verloren ruimtes gaat ook heel wat energie verloren. We vullen die ruimtes met cellulose of papiervlokken. Waar technisch mogelijk wordt dus als alternatief papiervlokken toegepast en dit voor dezelfde prijs terwijl deze ecologische isolatie tal van belangrijke voordelen heeft t.o.v. de traditionele materialen.

Cellulose isolatie

Cellulose isolatie heeft enkele onmiskenbare voordelen, ten eerste is het een ecologisch product, zorgt het voor een akoestische isolatie en het heeft de capaciteit om je huis in de zomer lekker fris te houden. Cellulosevlokken bevatten geen schadelijke stoffen en zijn ook niet giftig. In tegenstelling tot andere dakisolatiematerialen krijg je geen huiduitslag en worden er geen schadelijke stoffen de ruimte ingeblazen.

Cellulosevezels worden ingespoten door ervaren vaklui zodat holle ruimtes met de juiste densiteit perfect gevuld kunnen worden. Zo ontstaan er geen onregelmatigheden in de isolatiedikten en krijg je een perfect aansluitend geheel.

Voordelen cellulose

Uw energiekosten dalen
 Investering is zeer snel terugverdiend
Geluiden van buitenaf worden tot minimum beperkt
 Zowel in zomer als winter aangename temperaturen
 Gunstig EPC-attest
 Woning stijgt in waarde
 De werken laten geen sporen na
Minder last van vocht, beter voor uw gezondheid
Beter voor het milieu

isoleren met cellulose
cellulose isolatie
OFFERTE