Renovatiewerken Bonheiden

Renovatiewerken Bonheiden

Renovatiewerken Bonheiden: Plant u grote renovatiewerken aan uw woning in Bonheiden, Antwerpen of omstreken? Of heeft u eerder nood aan kleinere, goed uitvoerde renovatiewerken? Hoe dan ook, dan zit u  goed bij Pinguin Isolatie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector kunnen we u ook met enige trots zeggen dat u bij ons kwaliteit aan de beste prijs mag verwachten!

Grote opdracht of kleine opdracht, we doen het allemaal even graag. Bij ons heeft u het voordeel dat u kan samenwerken met 1 aannemer. We ontnemen u dus een hoop stress doordat u maar 1 aanspreekpunt heeft voor alles. Wij coördineren alles voor u.  Op basis van de situatie (budget, project, mogelijkheden, materialen, etc.) kunnen onze klanten rekenen op vakkundig advies en krijgen ze ook steeds het laatste woord.

Klusjesdienst | Klusjesman | Kluswerken

U zoekt een klusjesdienst, klusjesman voor kluswerken in regio Bonheiden? U kan op ons rekenen voor bepaalde klussen in en rond uw woning: renovatiewerken zoals gyprocwerken, pleisterwerken en bezettingswerken.

Als klusjesman of klusjesdienst zijn we zeer ervaren in het uitvoeren van grotere kluswerken. Wat we niet doen zijn kleinere kluswerken zoals tuinwerken, lampen vervangen, elektriciteit, sanitair, etc.

Renovatiewerken Bonheiden:

Klusjesman
Klusjesdienst
Kluswerken
Pleisterwerken
 Crepi of gevelbepleistering
 Gevelherstellingen
Gyprocwerken
Bezettingswerken
 Voegen
 Metselen
 Afbraakwerken
 Omkasten
Vloerleggen
Zolderrrenovatie
Garage ombouwen
Keukenuitbreiding
Aanbouw
Woningrenovatie

Renovatiewerken Bonheiden

Renovatiewerken Bonheiden: u kan bij ons terecht voor renovatiewerken in Bonheiden zoals o.a. gyprocwerken, pleisterwerken en bezettingswerken maar ook voor totaalprojecten: zolderrenovatie, woningrenovatie, nieuwe indeling, aanbouw, ombouwen garage tot kamer, …

Bij totaalprojecten kan u op ons rekenen voor een volledige service incl. afwerking zoals elektriciteit, sanitair, verwarming, isolatiewerken, …

Renovatiepremie

Renovatiewerken in Bonheiden op de agenda? Of plant u renovatiewerken gecombineerd met een gevelrenovatie? Dan kan u in aanmerking komen voor een renovatiepremie.

De belangrijkste voorwaarden zijn dat de woning minstens 25 jaar oud is en je minimum 2500 euro aan facturen moet kunnen voorleggen (excl. btw)

Vragen? Prijsofferte?
Afspraak maken?

    OFFERTE