Steenstrips Walem

Steenstrips Walem

Pinguin Isolatie is specialist in het plaatsen van steentrips. Wij zijn o.a. actief in regio Walem.

Over ons

Een familiebedrijf met jaren ervaring in de bouwsector.

Wij werden geselecteerd door de stad Mechelen (2014) en Vlaams –Brabant (2016) als dé aannemer voor de samenaankoopacties van dakisolatie en voor het isoleren van platte daken en voor isolatiewerken bij de NMBS.

Ruime ervaring dus.

Steenstrips Walem

Steenstrips Walem: gaat u bouwen in regio Walem? Pinguin Isolatie heeft al meer dan 10 jaar ervaring met bouwprojecten. In al die jaren hebben we reeds tal van soorten gevelbekleding geplaatst bij woningen. We plaatsen alle soorten gevelbekleding, maar steenstrips is een van onze specialiteiten. We zijn dan ook de aangewezen partner als u op zoek bent naar een aannemer voor gevelbekleding: betrouwbaar, jaren ervaring & altijd scherpe prijzen.

Steenstrips plaatsen Walem

Denkt u aan een renovatie voor uw gevel? Is de gevel van uw woning in slechte staat? Heeft u een woning waarvan de gevel nog niet is geïsoleerd? Denkt u er aan om uw ramen & gevel te vervangen?

Steentrips Walem: ook bij de renovatie van een gevel kunnen we steenstrips aanbieden. Uw gevel bepleisteren kan uiteraard met of zonder isolatie. Voor een gevelrenovatie met isolatie van de buitenmuren komt u in aanmerking voor een energiepremie via uw netbeheerder. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen. We assisteren u met plezier met de aanvraag hiervan.

Combinatie van verschillende materialen

Bij grotere oppervlakken van de gevel of om bepaalde accenten te leggen kan u ook overwegen om een combinatie van materialen te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld:

 • Sierpleister in twee kleuren
 • Sierpleister/sidings
 • Sierpleister/steenstrips

Wij verlenen gratis advies in de keuze wat betreft de materialen. We werken samen met onze interne architect om u de beste keuze te helpen maken bij de keuze van de materialen.

Gratis advies

Mogelijk zit u nog met vragen: Welke materialen kies ik best? Zijn er bepaalde materialen meer geschikt i.c.m. isolatie? Duurzaamheid? Prijzen? Contacteer ons vrijblijvend voor een meer informatie of een afspraak.

Gevelrenovatie & gevelbekleding Walem:

Houten gevelbekleding
Crepi of gevelbepleistering
Eternit sidings
Steentrips

gevelwerken
Eternit sidings
gevelbepleistering, crepi

Vragen? Prijsofferte?
Afspraak maken?

  Isolatie premies

  De overheid wil dat elke woning zo goed mogelijk geïsoleerd is en in het kader daarvan zijn er tal van premies voor isolatiewerken tot een verlaging van het btw tarief mogelijk. Hieronder krijgt u van ons een duidelijk overzicht.

  Isolatiewerken via Pinguin Isolatie

  Als u isolatiewerken wilt laten uitvoeren dan kan dit vanzelfsprekend via ons gebeuren. Als u kiest voor ons als uw partner om uw woning te isoleren, dan staan wij u bij van A tot Z. D.w.z. dat wij u professioneel adviseren over alle mogelijkheden, materialen en prijzen. Daarnaast verzorgen wij het administratie gedeelte voor premieaanvragen en assisteren u bij de aanvraag van de bouwvergunning bij bijvoorbeeld gevelafwerking.

  Zelf uitvoeren of laten uitvoeren?

  Bepaalde isolatiewerken zoals zolderisolatie werden vroeger wel eens zelf uitgevoerd door mensen, maar vandaag is het interessanter om zolderisolatie, of welke isolatiewerken dan ook, te laten uitvoeren door een erkend aannemer. De voordelen zijn simpelweg te groot. Door de premies is het nl. goedkoper en u bent 100% zeker van een correcte plaatsing.

  Contacteer ons dus voor meer informatie omtrent uw woning of gebouw. We maken dan graag tijd voor een vrijblijvend gesprek en offerte op maat.

  Overzicht premies isolatie

  Gevelisolatie | Buitenmuren isoleren

  Ook voor gevelisolatie en muurisolatie (buitenmuren) kan u aanspraak maken op een bepaalde premies.


  1. Premie via uw netbeheerder

  Je buitenmuren isoleren geeft je recht op een isolatiepremie van 15 euro/m². Het isolatiemateriaal moet een minimale Rd-waarde van 3 m²K/W hebben.

  http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premie-van-de-netbeheerder-voor-na-isolatie-van-een-buitenmuur

  Binnengevelisolatie

  Voor binnengevelisolatie kan u aanspraak maken op een bepaalde premies. Het gaat om dezelfde voorwaarden en premiehoogte als de buitenmuren.


  1. Premie via uw netbeheerder

  Je buitenmuren isoleren geeft je recht op een isolatiepremie van 15 euro/m². Het isolatiemateriaal moet een minimale Rd-waarde van 3 m²K/W hebben.


  2. Verhoogde combinatiepremie via uw netbeheerder

  Als u investeert in volledig nieuwe ramen met hoogrendementsglas én na-isolatie van uw buitenmuren dan kan u kans maken op een verhoogde premie via uw netbeheerder.

  BTW tarief van 6% ipv 21%

  Als je zelf isolatiemateriaal aankoopt om je isolatie zelf te plaatsen, betaal je 21% btw. Laat je je isolatie plaatsen door ons als aannemer, dan mogen we het isolatiemateriaal en plaatsingskost aanrekenen aan 6% i.p.v. 21% btw.

  Je woning moet wel ouder dan 10 jaar zijn en de werken moeten uitgevoerd worden door een aannemer. Bovendien moet het gaat om een privéwoning, al mag ze maximaal voor de helft ook voor professionele doeleinden gebruikt worden.

  https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-voor-renovatie/btw-tarief-van-6-bij-renovatie-van-woningen

  OFFERTE